VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det här är en stor match mellan två lag som båda vill nå de sista 16.

Speltips Botafogo - Atlético Nacional

Värdarna kan säkra sin plats med en seger, medan en oavgjord eller förlust skulle lämna besökarna eliminerade med bara en match kvar att spela.

Botafogo, ett starkt lag som börjar vissna

 

Botafogo har haft ett bra 2017, men hjulen har börjat falla de senaste veckorna, då laget förlorat 4 av de 6 senaste. Laget var svajigt i helgens 2-0 förlust mot Gremio och ännu värre i hemmaförlusten innan som slutade på samma antal poäng, mot Barcelona i Libertadores. Nerver kommer säkert att dyka upp, och med flera skador ser det inte överdrivet lovande ut. Dom har dock en bra plats i gruppen, med 7 poäng från 3 matcher.

Vi anser att Atletico Nacional har blivit enormt övervärderade och vi lägger vårt speltips på dom. De anländer i mycket bättre form än sina värdar och med ett desperat behov av att vinna matchen.

Ett av Botafagos främsta offensiva hot, Sassa, är skadad, och vi rekar att hans troliga ersättare Rodger inte erbjuder i närheten av samma kvalitet. Atletico Nacional har vunnit 4 av de sista 5 borta med ett poäng på 1-0, och med tanke på ovanstående och det faktum att Botafogo har misslyckats med att plocka poäng de senaste två lägger vi ett betting tips på bortalaget.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!