VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Drömmen om att vinna en uppflyttning från League Two på Wembley kommer att avslutas för Luton Town eller Blackpool när de står inför varandra denna torsdagskväll.

Speltips Luton - Blackpool

Vi rekar att Hatters kommer att vända från sitt underskott i första benet för att boka sin plats i slutspelet, och det är tillgängligt på 13/8 med ComeOn. För vårt speltips tror vi att Luton kommer vinna, men de kan behöva extra tid eller till och med straffar för att ta plats på Wembley. En 2-1 hemmavinst är tillgänglig på 8/1 hos ComeOn.

Luton kommer att vara självsäkra, trots sitt underskott

 

När han försöker välja sin uppställning efter en 3-2 förlust i det första benet kommer Lutons chef Nathan Jones utan tvekan att ha tänkt på historiken mellan dessa två lag. Den övergripande statistiken är i Lutons tjänst men det är de senaste mötena där Luton kommer att hämta största delen av sitt självförtroende från. Innan förlusten i första benet hade Hatters vunnit sex i rad över Blackpool och de hade släppt in bara tre mål i processen.

Blackpool gör resan till Kenilworth Road och vet att de har ett målöverskott i fickan, och att de har en stor chans att ta sig till slutspelet. Tangerines har hållit det tätt bakåt, och har i genomsnitt bara ett enda mål insläppt per match i den ordinarie säsongen. Med ett rent lakan i nästan en tredjedel av sina bortamatcher ser det ut som om deras spelplan kommer att vara mer inriktad på att försöka hålla motståndet ute och försöka slå in en vinnare på kontring, en taktik som kan bli farlig om Luton får ett mål tidigt. Därmed blir vårt betting tips en etta.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!