VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Efter att ha tagit ledningen 2-1 i Western Conference Finalen mot Anaheim Ducks, kommer Nashville Predators att vara kvar i Music City för att vara värdar i Game 4 idag.

Speltips Nashville Predators - Anaheim Ducks

Anaheim Ducks (55-27-14) torskade sin andra bortamatch i rad under 2017 Stanley Cup Playoffs och förlorade 2-1 i Game 3 i Western Conference Final mot Nashville Predators på Bridgestone Arena i tisdags. Efter att ha gått 0-för-21 före söndagens Game 2 tog Ducks en 1-0 ledning med 4:25 kvar i andra perioden, och nätade deras andra powerplay mål i lika många matcher. Corey Perry (88 poäng i 111 eftersäsongs matcher) gjorde öppningsmålet och packade sin 35:e markör för sin playoff-karriär och ligger lika med Teemu Selänne för 2:a platsen på Anaheims all-time playofflista.

Det är Nashvilles första gång i finalen, och dom är hungriga

 

Nashville Predators (51-32-12) firade sin första någonsin Conference Finals match på egen is i tisdags med en välförtjänt 2-1 seger, vilket gav laget sin 10:e raka hemmavinst i Stanley Cup Playoffs, vilket går tillbaka till förra året, och de har nu en 2-1-serie leder över Anaheim Ducks. Trots att man kom in i den tredje perioden med ett 1-0-underskott dominerade Preds besökarna, som hittills har skjutit betydligt färre skott på mål (119-76) under de första tre matcherna i serien.

Vi rekar att med formen som Nashville har varit i på hemmaisen under slutspelet (10 raka segrar) och med självförtroendet som laget förmedlar för tillfället, är det verkligen svårt att lägga ett speltips mot Predators på Bridgestone Arena. De har nu gått 11-1-1 i sina senaste 13 totala hemmamatcher och ser inte ut att sakta ner, särskilt med den utmärkta Pekka Rinne. Ducks har vunnit bara två av sina sista sju besök till Smashville och är mycket troliga att hitta sig i en mycket svår situation om deras offensiv inte kliver upp pronto. Vårt NHL betting tips blir en 1:a

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!