VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Leicester förlorade en jämn match mot Manchester City i lördags tack vare ett bortdömt straffmål.

Speltips Leicester City - Tottenham Hotspur

Riyad Mahrez rörde bollen två gånger när han slog sin straffspark, vilket resulterade i att målet dömdes bort, och målen stannade vid 2-1 till Manchester City för resten av matchen.

Detta följdes av segrar mot West Brom och Watford, och med två hemmatcher kvar för säsongen för Leicester kan de definitivt gå in i den övre halvan av tabellen. Det skulle klassificeras som ett mycket imponerande resultat för Craig Shakespeare, när han tog över kontrollen hade laget nedflyttningsproblem.

Leicester är glödheta på hemmaplan

 

Den stora majoriteten av Leicesters senaste framgångar har kommit på King Power Stadium. De är obesegrade sedan Shakespeare tog över och har vunnit sju av sina sista åtta hemmamatcher i alla tävlingar. Detta inkluderar en 3-1 seger över Liverpool, en 2-0 seger mot Sevilla, och en oavgjord mot Atletico Madrid.

Tottenham kom nära att lyfta titeln igen den här säsongen, men Chelseas seger mot West Brom i fredags ​​såg titeln gå till till Stamford Bridge, vilket innebär att Spurs hamnade på 2:a plats för andra säsongen i rad.

Med tanke på Leicesters hemmaform under de senaste månaderna, rekar vi att odds på 1/1 för en Leicester Vinst eller Oavgjort Dubbelchans ser ut att ha utmärkt värde, så det blir vårt speltips tillsammans med 2-1 till värdarna på 14/1.

Jag lägger också ett betting tips på Jamie Vardy för att göra mål när som helst på 8/5. Den engelske anfallaren har gjort 12 mål i ligan den här säsongen, trots Leicesters chockerande första halva av säsongen. Åtta av dessa mål har kommit på King Power Stadium, och majoriteten av dem har kommit sedan Craig Shakespeare tog över. Detta gör honom till ett utmärkt val för våra målskyttsprognoser.

 

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!