VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Celtic flyttade 30 poäng bort från andraplacerade Aberdeen i fredags ​​kväll, men de är inte helt färdiga med ligan ännu.

Speltips Partick Thistle - Celtic

Dom har 100 poäng i tabellen, men de kommer fortfarande fokusera på sina återstående två matcher. Efter att ha tagit sig så här långt utan en förlust, är Bhoys bara 180 minuter från en obesegad säsong, kan de hämta det första av de två resultat de behöver mot Partick ikväll?

Värdarna har hämtat sin sjätteplats, men de kommer inte vilja låta Celtic gå obesegrade för säsongen. Thistle plockade upp ett poäng på Parkhead tidigare i säsongen, och de har gjort mål i tre av deras sista fyra möten med Bhoys. De har undvikit förlust i 11 av deras 18 matcher, och de har bara förlorat en av sina sista sex på egen mark.

Celtic har vunnit sina sista sex besök i Firhill, så de borde inte ha för mycket att oroa sig för här. Ett mål för mästarna är i grunden säkerställt, eftersom de har hittat nätet i varje ligamatch den här säsongen. Det lär fortsätta på torsdagskvällen, men det är inte där Rodgers bekymmer ligger just nu.

Celtic har en stark offensiv, men är ibland svajiga bakåt

 

Sedan de säkerställde att dom skulle vinna ligan i början av april har Celtic ännu inte hållit nollan en enda gång. Sex raka matcher utan en nolla måste vara oroande för Bhoys, som har släppt in 68% av sina mål den här säsongen borta från Parkhead. De har hållit nollan i 39% av sina bortamatcher, och vi rekar inte att dom kommer göra det idag.

Thistle har gjort mål i sina sex senaste matcher, medan de hittat nätet i 83% av sina hemmamatcher. Celtic har saknat en del intensitet sedan de lade beslag på titeln – plus Bhoys kan ha ett öga på Scottish Cup-finalen – så vi lägger ett betting tips på båda lagen gör mål. Det har inträffat i 61% av mästarnas bortamatcher, och vårt speltips är prissatt på 11/10 med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!