VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Coritiba är värdar åt Corinthians i en av brasilianska Serie A:s mer intressanta matchups.

Speltips Corinthians

Två lag i extremt bra form

 

Båda lagen kommer in i denna efter fantastiska starter på den nya säsongen och kommer att vilja behålla momentum.

Inte ens den mest optimistiska av Coritiba-fansen kunde ha förutsett lagets start på säsongen. ”Coxa” tippades för att inte uppnå någonting mer än en plats i mitten av tabellen, men ligger för närvarande på 3:e plats efter att ha tagit upp 14 poäng från de öppnande 7 matcherna.

Det kommer att bli en jämn match. Båda lag bör distribuera ganska liknande spelplaner, Coritiba tycker om att hålla sakerna tätt och Corinthians kommer att följa efter och inte se till att öppna upp matchen för mycket.

Corinthians har hittills spelat helt otroligt och har vunnit 6 raka segrar och bara släppa in mål på öppningsdagens oavgjorda mot Chapecoense. Fábio Carille gör ett bra jobb, eftersom han ser ut att förbättra från förra säsongens 7:e plats.

Vårt speltips blir oavgjort. Dessa två visar sig vara svåra att slå och vill inte förlora sina respektive obesegrade säsonger. De sista tre matcherna mellan dessa två då Coritiba varit värdar har slutat i oavgjort. De sista två av dem har varit med 1-1 och vi rekar ett betting tips på just 1-1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!