VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Ärkerivalerna Fluminense och Flamengo kolliderar i Maracanã i vad som utan tvekan är brasilianska Serie A:s största match i helgen. Atmosfären kommer att vara otrolig, då båda lagen gått med på att fördela biljetterna på hälften.

Speltips FLamengo

Flamengo känner pressen, och har underpresterat

 

Fluminense har startat säsongen bra och tog upp tre segrar från de öppnande fyra, men nu har de bara ett poäng från de senaste tre. Abel Bragas män ligger på 10:e plats, och dom försöker förbättra förra årets 13:e placering.

Flamengo är tydliga favoriter, men dom har bara 2 vinster för säsongen, en av dom över Ponte Preta, en match som inte räcker för att övertyga oss om att deras problem har försvunnit. Fluminense har skadeproblem men storleken på truppen bör hjälpa till.

Vi lägger ett speltips på att båda lagen gör mål. Båda näten har hittats i alla av Fluminenses ligamatcher hittills, med i genomsnitt 3,42 mål i processen. Under tiden med Flamengo under allvarligt tryck borde vi se dem spela offensivt, eftersom de vill få tillbaka sina fans på sin sida. Fem av de sex sista matcherna mellan dessa två har sett mål i båda ändarna och vi lägger ett betting tips på 1-1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!