VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Kamerun var ganska osannolika vinnare av African Cup of Nations tillbaka i februari, och ännu mer efter att de misslyckades med att slå Gabon i sin sista gruppspels-match.

Chile

Kamerun har spelat bra på sistone, men står inför ett berg

 

Men deras defensiva setup betalade av mot slutet som de slog Senegal på straffar innan dom skickade iväg Ghana och Egypten för att få sina händer på trofén.

Nu möter de en hård VM-kvalifikationskampanj för att ta sig till Ryssland nästa sommar, men först har de chansen att få händerna på mer silver i Confederations Cup.

Chile har varit lite upp och ned, med Alexis Sanchez & co. De har vunnit sex, spelat tre oavgjorda och har förlorat fyra av sina 13 matcher, och senast förlorade de 3-2 borta mot Rumänien i en spännande match.

Det är viktigt att notera att detsamma hände i uppbyggnaden till den sista Copa America, men där vann de bara en av sina sex matcher som ledde fram till finalen, men i slutändan tog dom hem trofén ändå. Dom har en begåvad trupp, och vi förväntar oss en bra match. Odds på 8/13 för en Chile vinst blir vårt speltips, med tanke på den enorma skillnaden i kvalitet mellan sidorna, så vi rekar det och lägger ett betting tips på 2-0 6/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!