VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Portugal ansågs som en av de minst förtjänta vinnarna av en stor internationell turnering förra sommaren när de snubblade sig fram till Euro 2016-finalen innan de skickade iväg värdlandet Frankrike i en 1-0-vinst efter extra tid.

33 mål på 9 matcher för Portugal

 

De hade lyckats med endast en vinst i normal tid på sin väg till finalen, och det faktum att de misslyckades med att vinna en enda match i gruppspelen upprörde många fans. Hur som helst lyckades de få händerna på trofén, och sedan dess har de gått tillbaka till att göra många mål.

Portugal har vunnit sju av sina nio matcher sedan den sista i Paris, de har förlorat de andra två och har sett totalt 39 mål i dem. 33 av dessa mål har gjorts av en portugisisk spelare, och otroliga 12 av dem kom från Cristiano Ronaldo på bara sex framträdanden. Odds på 21/20 för att han gör mål när som helst denna söndag ser fantastiskt bra ut, och vi rekar det.

Portugal har misslyckats med att göra mål i en av sina nio matcher sedan deras trofé vinst förra sommaren, och som tidigare nämnts har de gjort enorma 33 mål i dessa nio matcher. De hållit nollan några gånger, men de flesta har varit emot mycket mindre begåvade oppositioner än Mexiko, och de släppte nyligen in tre hemma mot Sverige. Odds på 1/1 för båda lagen att göra mål blir vårt speltips, så jag stöder det tillsammans med ett betting tips på 2-2 vid 16/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!