VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Guangzhou R&F kanske inte har samma budget som några av sina kinesiska Super League-motsvarigheter, men de hoppades att deras långsamma uppbyggnad av ett starkt, sammansvetsat lag skulle driva dem högre upp i tabellen. Det har fungerat, men bara i viss mån.

Speltips Guangzhou R&F

Guangzhou kör på det klassiska sättet, istället för att köpa talang

 

Deras 1-1 oavgjorda mot Henan Jianye i början av juni placerar dem 5:a i tabellen, en position över deras slutposition förra säsongen och bara fem poäng från de tre bästa. Det är fortfarande en lång väg att gå självklart, men med tanke på att några av de andra klubbarna har sprutat nära 100 miljoner pund på spelare, är det en bra ansträngning från dem.

Borta från hemmet började det långsamt för Shanghai SIPG, men efter att ha misslyckats med att vinna sina första tre resor i ligan har de nu vunnit två matcher i rad och står nu inför ett lag som misslyckats med att vinna sina sista tre hemmamatcher i ligan.

Med tanke på det höga självförtroende som Shanghai SIPG för närvarande har, tror jag att de är rättvisa favoriter. Vi lägger ett betting tips på odds 19/20 för en bortavinst, så vi rekar det tillsammans med ett speltips på 2-1 vid 15/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!