VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Philadelphia Union startade året i hemsk form, eftersom de misslyckades med att vinna en enda av deras öppnande åtta MLS-matcher, men lyckades ta sig igenom den mardrömmen i maj när de slog söndagens motståndare 3-0 hemma.

Speltips New York Redbulls

Red Bulls på bortaplan är inget att frukta

 

Det ledde till en återuppkomst som såg till att de vann sina nästa fyra MLS-matcher på rad, och medan deras förlust mot New York City gjorde det två förluster i rad, kommer deras förtroende att vara mycket högre än det var sista gången de mötte Red Bulls.

Besökarna har inte plockat upp ett poäng på bortaplan sedan deras 2-1 vinst mot MLS-nybörjarna Atlanta United på MLS öppningsdag. Sedan dess har de förlorat sex matcher på rad, och har gjort bara två mål och släppt in 14 i andra änden.

Det här är inte bra nyheter för dem, men Philadelphia Union kommer att vara nöjda. De har vunnit tre hemmamatcher i rad och har gjort minst två mål i fem av sina sju hemmamatcher den här säsongen. Red Bulls har släppt in två eller fler i fyra av sina sju bortamatcher, så odds på 11/10 för Philadelphia Union Över 1.5 Lag Mål blir vårt speltips. Jag rekar det tillsammans med ett betting tips på 2-0 vid 12/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!