VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Borussia Dortmund hade en oerhört minnesvärd vecka. Deras teambuss blev attackerad med bomber i tisdags, och istället för att höra med laget, bokade UEFA om matchen endast 24 timmar senare.

Speltips monaco mot dortmund

Föga förvånande var Dortmund inte på sitt bästa efter denna händelse, och samtidigt som de fortfarande såg förödande ut i attacken slet Monaco isär deras försvar flera gånger, och kom undan med en 3-2 vinst för sina insatser. Kylian Mbappé fick banka in ytterligare två Champions League-mål.

Monaco följde upp med en 2-1 vinst mot Dijon för att hålla dem tre poäng före PSG i jakten på Ligue 1 titeln, så detta har visat sig bli ett mycket lovande slut på säsongen för den franska klubben.

Med tanke på Monacos fenomenala hemmastatistik och Dortmunds risiga form på bortaplan på sistone, ser oddset 2,075 för en Monaco 0,0 Asian Handicap vinst ut att ha fantastiskt värde, så jag backar det tillsammans med en 3-1 vinst för värdarna vid 18/1.

När det gäller rätt målskytt, är det svårt att bortse från effekten Kylian Mbappé har. 18-åringen har gjort 21 mål på 35 matcher för Monaco den här säsongen, men endast 21 av dessa var starter och efter att han tvingade sig in i startuppställningen han har sett ostoppbar ut. Oddset 11/8 för honom att hitta nätet titta igen ser mycket bra ut.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!