VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Guangzhou Evergrande är ett steg före resten av kinesiska Super League.

Speltips Guangzhou Evergrande - Jiangsu Suning

De har dominerat divisionen i flera år, och medan andra klubbar spenderar förmögenheter på att locka potentiella “game-changing” spelare till landet, har nuvarande Super League-mästarna redan en beprövad trupp att falla tillbaka på.

Hemmalaget dominerar i Kina

 

Den anfallande duon Ricardo Goulart och Alan Carvalho utgjorde två av de tre bästa målskyttarna i förra säsongens Super League och gjorde 33 ligamål mellan dem, och Guangzhou Evergrande toppade ligan med sju poäng. Goulart ser också ut att fortsätta sin gyllene start och har redan nätat sju mål denna säsong.

Hans mål har hjälpt Evergrande att hämta 22 poäng från sina nio matcher hittills och har satt dem i toppen av tabellen än en gång, före 2:a placerade Shanghai Shenhua. De är för närvarande obesegrade i 12 matcher i alla tävlingar, och i Super League har de vunnit sex av sina sista sju matcher. Hemma har fyra av deras fem senaste ligamatcher slutat i seger, med 12 gjorda mål och åtta insläppta i processen.

På bortaplan har Jiangsu Suning spelat två oavgjorda och förlorat två denna säsong och gjort mål i tre av dem, men de har släppt in tio mål i andra änden av planen. Båda lagen ser väldigt sårbara ut defensivt, så vi rekar flertalet mål.

Guangzhou Evergrande har sett båda lagen göra mål i alla sina hemmamatcher hittills, och 75% av Jiangsu Sunings bortamatcher har sett båda lagen hitta baksidan av nätet också. Jag kan inte se värdarna misslyckas med att vinna, så vi lägger ett speltips på odds 7/4 för en Guangzhou Evergrande vinst och båda lagen gör mål. Jag lägger också ett betting tips på 3-1 vid 10/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!