VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Efter att ha lyckats med sena räddningar från nedflyttning regelbundet sedan de blev uppskickade till La Liga, tog Granadas tur äntligen slut denna säsong.

Allt annat än en seger här kommer innebära att om får avsluta säsongen i botten av divisionen och de kan inte ha några klagomål, med endast 20 poäng i tabellen. Espanyol kommer att sluta mellan 8:e och 10:e beroende på resultaten i helgen, så det finns inte mycket på spel för dem heller, och vi rekar en lågmäld match, med båda tränarna som planerar till nästa säsong.

Brittiska tränare fungerar inte alltid i La Liga

 

Granada har spelat sex, och förlorat sex under Tony Adams, som lägger till på listan över brittiska ledningsfel i spansk fotboll. Hans lag har ibland varit relativt konkurrenskraftiga och har inte helt kapitulerat, till och med efter nedflyttning. 5 av Granadas 6 matcher under Adams har producerat 2 eller 3 mål med bara 4-0-förlusten mot Real Madrid som producerat mer. Espanyol är ett bra lag, men de har inte den typ av kvalitet som föreslår att de kommer köra över Granada helt och hållet.

Båda lagen kan experimentera lite, men Espanyol bör hålla fast vid kärngruppen av spelare som har lyckats prestera den här säsongen. Deras mest pålitliga målhot har varit Gerard Moreno. Spanjoren har startat i alla utom en av deras ligamatcher och har nätat 13 mål. Han har gjort mål i båda sina två sista matcher och mot försvaret från Granada, som har släppt in 2,6 mål per match den här säsongen, och vi anser att ett speltips på Gerard Moreno att göra mål när som helst verkar klockrent.

3 av Espanyols senaste 4 matcher har producerat 2 eller 3 mål. Deras bortamatcher snittar 2,44 mål per match medans Granadas hemmamatcher snittar 2,56 mål per match. Med båda figurerna i mitten av 2-3 området lägger vi ett betting tips på 2 eller 3 mål på Evens inför denna.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!