VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

New York Red Bulls dåliga form hälsade på på hemmaplan förra helgen, när de förlorade 3-1 hemma mot LA Galaxy, följt av förlusterna mot Sporting Kansas City och Philadelphia Union.

Speltips New York Red Bulls - Toronto FC

Innan detta hade de vunnit 3 i rad, men hittills har deras säsong blivit plågad av formsvackor med några udda vinster. Sammanlagt har de vunnit fem, spelat en oavgjord och förlorat sex av sina 12 MLS-matcher vilket har placerat dem på 5:e plats i Eastern Conference. De är redan 9 poäng från toppen, och två av de fyra lagen ovanför dem har spel i handen.

Toronto är glödheta och toppar tabellen

 

Ett av dessa lag råkar vara Toronto FC, som ligger allra högst i tabellen, sex poäng ovanför andra placerade Columbus Crew efter en utmärkt formperiod. Deras 3-2 seger hemma mot Minnesota United i helgen gjorde det sex segrar på rad.

Innan det hade de bara vunnit en av deras tidigare sex MLS-matcher, med 4 oavgjorda och en förlust. De har lyckats prestera bra på bortaplan, vilket är ganska ovanligt i MLS.

Toronto FCs sista bortamatch var en 2-1 seger över Columbus Crew, och de har vunnit tre, spelat två oavgjorda och förlorat bara en av sina sex bortamatcher hittills den här säsongen. Innan förra helgen skulle du ha sagt att det är osannolikt att de kan vinna en match på Red Bull Arena, men efter värdarnas kapitulation mot LA Galaxy rekar vi att chanserna för en bortavinst har ökat dramatiskt.

Med tanke på Toronto FCs form för tillfället och New York Red Bulls senaste tid av förluster, lägger vi ett speltips på odds 7/10 för en Toronto FC Vinst eller Oavgjort Dubbelchans, tillsammans med ett betting tips på 2-1 vid 11/1 hos ComeOn.

 

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!