VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Cleveland Cavaliers åker på bortaplan för att ta sig an Boston Celtics för match två i Eastern Conference Finalen denna fredagskväll.

Speltips Boston Celtics - Cleveland CavaliersCleveland slog Boston med 117-104 i match ett på onsdagskvällen. LeBron James (38 poäng) och Kevin Love (32 poäng) var för mycket för Boston. Boston behöver bättre prestationer från Isaiah Thomas och Al Horford som kombinerat har 28 poäng på 11-av-30-skytte. En seger för Cleveland skulle sätta dem i förarsätet med en 2-0 ledning, för att sedan åka hem och spela två raka hemmamatcher. För att Celtics ska ha ett ha en chans att vinna serien måste de vinna match två.

Den här är helt avgörande för Celtics

 

Cleveland hade en en ledning på 61-39 i halvtid, och de tittade aldrig tillbaka. LeBron James ledde Cavaliers med 38 poäng (14/24 fg) och nio rebounds. Kevin Love hade 32 poäng (6/9 tre) och 12 rebounds. Cavaliers sköt 48 procent från fältet och Celtics sköt 47 procent. Cleveland gjorde fler rebounds än Boston (44-40) i matchen. Jae Crowder och Avery Bradley ledde i Celtics med 21 poäng vardera. Tristan Thompson var sensationell och plockade personbästa i sin playoff-karriär – med 20 poäng och nio rebounds.

Boston var helt enkelt inte bra nog. Vem vet, kanske var de trötta efter att ha testats av Washington i sju matcher. Vad det än är, måste de förstå att om dom inte lyckas ikväll, kommer serien att vara över väldigt snabbt. I första halvan gjorde Celtics endast 39 poäng på 3-poängare. Boston kom igång när matchen redan var över. Celtics hade inget svar på LeBron James som gjorde minst en ziljon layups.

Cleveland var för mycket i match ett och Irving spelade inte ens bra. Jag rekar att Boston kommer spela mycket bättre den här gången, men mitt speltips blir på en Cavaliers vinst. Dagens NBA betting tips blir en 2:a.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!