VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Återigen gjorde de bara ett mål för den tredje matchen i rad, och Pittsburgh Penguins (59-25-13) blev förödmjukade framför en utsåld publik på kanadensiska Tire Center i onsdags, där dom förlorade 5-1 mot värdarna Ottawa Senators i Game 3 i Eastern Conference Finalen.

Speltips Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins

 

En mycket jobbig kväll för Penguins

 

De spelade utan de skadade Patric Hörnqvist, Bryan Rust och Justin Schultz, och Penguins hade bara sju försvarare. Penguins släppte in fyra mål i den första perioden. Sidney Crosby (54 markörer, 152 poäng i 138 eftersäsongs matcher) gjorde Pittsburghs enda mål, vilket blev hans första mål på 8 matcher.

Ottawa Senators (54-32-11), som kom in i match 3 i Eastern Conference Finalen efter att ha vunnit åtta av sina nio slutspelssegrar denna säsong med endast ett måls målskillnad, har ibland kallats för defensivt lagda. De visade dock en offensiv mästarklass mot Pittsburgh Penguins i onsdags och tog sin första vinst med fyra måls målskillnad sedan 18:e december. Sens tre mål av fyra i första perioden kom inom en tidsperiod på 2:18 minuter, och det blev därmed ett franchiserekord. Matchens öppningsmål av Mike Hoffman (6 snipers, 12 poäng i 21 eftersäsongsmatcher), nätades efter bara 48 sekunder, och blev det 3:e snabbaste målet i Ottawas playoff-historia.

Det är oklart vilken målvakt Penguins kommer att använda i Game 4, men hur som helst rekar vi att de nuvarande Stanley Cup-mästarna inte kommer tillåta en upprepning av fasan i den föregående matchens första period. Penguins har inte lyckats göra mer än ett mål i någon match mot Ottawa under serien hittills. Och medan Sens har släppt in 19 i sina sju hemmamatcher i årets playoffs (2,71 per match), har de fortfarande bara släppt in fem mål i sina sista fyra matcher (1,25 per match). Därför lägger vi ett betting tips på Under 5 mål.

 

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!