VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Dessa två lag spelade en underhållande 2-2 oavgjord i första benet för några kvällar sedan, men vem bokar sin plats i slutspelet ikväll?

Speltips Falkirk - Dundee United

En av dessa två kommer få fortsätta med att möta det näst sista laget från skotska Premier League med en seger här, och det ser ut att bli jämnt.

Besökarna hade bland den bästa hemmastatistiken under den ordinarie säsongen, så att dom tabbade sig i deras hemmaben måste vara oroande för dem.

Dundee är riktigt torra på bortaplan

 

Värdarna har en utmärkt chans att nå finalen, eftersom de står inför ett Dundee United som är dåliga på bortaplan. Besökarna har fyra segrar från 18 sina resor den här säsongen, och deras play-off-tryck kom huvudsakligen från deras hemmaform. Bara 32% av deras ligapoäng kom på deras resor.

Dundee United har misslyckats med att vinna sina 10 sista bortamatcher i ligan. Dom åker till ett Falkirk som har förlorat bara 4 hemmamatcher på hela säsongen, vilket såg dom avsluta säsongen som de största utmanarna för titelvinnarna Hibernian.

Tangerines hämtade ingenting senast dom åkte till denna plan, och förlorade 3-0 mot Falkirk i deras senaste möte. Vi rekar att värdarna fortsätter sin goda form, och det ser ut att ha ett utmärkt värde vid 8/11 för vinst på Draw No Bet marknaden. Med tanke på att värdarna undvikit förlust i 78% av sina hemmamatcher, verkar det som det smarta valet för vårt betting tips.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!