VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Australiens framgång i den asiatiska cupen har gett dem en eftertraktad plats i Confederations Cup, när Ryssland förbereder för att vara värdar för huvudevenemanget nästa sommar.

Speltips Tyskland mot Australien

Även Tysklands reservtrupp är oerhört bra

 

Detta ger Australien en chans att testa sin trupp mot de bästa lagen i världen, och det är den första matchen som kan vara störst.

De möter VM-mästarna Tyskland i Sochi på måndagen och medan världsmästarna har kommit med en ganska oerfaren trupp, är den fortfarande full med talang och det finns en bra chans att vi kan få se många av dessa spelare i deras VM-grupp nästa sommar.

Tyskland slog San Marino 7-0 i sin VM-kvalmatch förra helgen och har nu vunnit åtta av sina tio matcher sedan de slogs ut ur Euro 2016 förra sommaren. Deras två misslyckanden har varit i vänskapsmatcher borta mot Italien och Danmark.

I all ärlighet tror jag inte att Australien har mycket av en chans här, så jag rekar starkt en vinst för Tyskland. Världsmästarna har släppt in mål i två av sina sista tre matcher och med en oerfaren backlinje och ingen Manuel Neuer tror jag att de kan släppa in mot ett Australien som har gjort mål i sex av deras sista sju. Vi lägger ett speltips på odds 2/1 för Tyskland att vinna och båda lagen gör mål, så jag stöder det tillsammans med ett betting tips på 3-1 vid 10/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!