VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

FH lyckades slå Stjarnan för Islands Urvalsdeild-titeln med fyra poäng förra säsongen, men de kommer att få kämpa för att replikera den uppgiften om de inte förbättrar sitt spel.

Vikingur Reykjavik

De regerande mästarna måste kliva upp

 

Deras 1-1 oavgjorda mot de nyuppflyttade, men överraskande bra Grindavik i onsdags, gjorde det fyra matcher obesegrade i alla tävlingar, men i ligan kämpar de verkligen för segrar. De har vunnit bara två ligamatcher på hela säsongen, och spelat oavgjort fyra gånger och förlorat en gång.

Detta sätter de regerande mästarna 5:a i Urvalsdeildtabellen, redan sex poäng bakom ledarna Valur och med alla fyra lagen ovanför dem i bättre form än dem just nu. Om de inte förbättrar sina chanser för att vinna snart kan de finna sig ur titelloppet.

Trots att Vikingur Reykjaviks uppgång under de senaste veckorna och deras värdars dåliga prestanda hela säsongen är FH fortfarande ganska tunga favoriter enligt Bookies. Detta lämnar värde på bordet för oss, och jag rekar att mycket av det kan extraheras genom ett betting tips på Vikingur Reykjavik Vinst eller Oavgjort Dubbelchans på 5/4 tillsammans med ett speltips på 1-1 vid 7/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!