VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Som värdar för turneringen hade Polen hoppats på att vinna sin öppningsmatch och, som de tog ledningen i första minuten, såg det ut som om de var på kurs att göra just det.

Speltips Sverige mot Polen U21

Båda lagen är lika duktiga offensivt

 

Däremot slogs Slovakien tillbaka och vann. Ett sådant resultat kommer att vara en stor besvikelse och eftersom de är längst ner i gruppen, kommer de att hoppas att komma tillbaka på rätt spår med en seger här. Sverige, trots att de inte förlorade sin öppningsmatch, kommer vara besvikna att dom inte vann, speciellt eftersom de missade en straff tio minuter efter det att de fick en stor möjlighet att göra mål.

Efter att ha fått det bättre resultatet på matchdag ett, är svenskarna smala favoriter inför den här och det stämmer antagligen. Men i stället för att stödja ena laget för att vinna, är vad som står ut ”Båda lagen att göra mål”. Båda måste vinna för att ha ett realistiskt hopp om att nå semifinalen, så vi kan räkna med en öppen, offensiv match.

Polen visade i den första matchen att de har möjlighet att både göra mål och skapa chanser och trots att de var svaga i defensiven, kunde de ha gjort fler mål, då de missade några lovande möjligheter. Samtidigt missade Sverige också chanser mot England och kommer att få chansen att hitta nätet mot en polsk backlinje som redan har brutits två gånger.

Under tävlingens första omgång såg vi att båda lagen kan skapa chanser och båda behöver verkligen vinsten. Därför lägger vi ett betting tips på kryss, och slänger in ett speltips på 1-1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!