VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

England U21s önskan att följa i fotspåren av sina U20-landsmän gick inte exakt enligt planen, eftersom de spelade 0-0 mot Sverige i deras öppningsmatch.

Speltips England U21

England har långt ifrån imponerat

 

Med den missen i åtanke, om de kan vinna här, kan ett poäng i öppningsmatchen ses som ett bra resultat. Å andra sidan, om de misslyckas med att vinna den här kan det vara game over. Däremot kommer Slovakien från en vinst över Polen och kommer att vara säkra inför den här matchen efter att ha sett att England misslyckades med att göra något märkvärdigt mot svenskarna.

Med tanke på att de misslyckades med att få jobbet gjort mot Sverige kan du inte låta bli att känna att de är så starka favoriter före matchen på namnet ensamt. Det är en bara en match, men det har verkligen inte förtjänat England ett pris på 4/6 i den här matchen. Slovakerna skakade om favoriterna på matchdagen och kan mycket väl göra det igen. Vårt speltips blir på 5/4, ”Slovakien Vinst / Oavgjort Dubbelchans”.

I ärlighetens namn, rekar jag inte att allt är förlorat för England i den här turneringen ännu, men trycket är definitivt på. Till priserna är gruppledarna helt enkelt för stora och är värda att stödja för att säkra minst en oavgjord mot oppositionen som inte skapade det bästa intrycket på fredagskvällen.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!