Det är svårt att lägga fram något positivt om något av dessa lagen inför denna match. Malaga är i en period av fruktansvärd form, och Las Palmas är hopplösa på bortaplan. Med största sannolikhet kommer något av dessa lagen misslyckats att göra ett enda mål.

Speltips Malaga mot Las Palmas

Las Palmas har några duktiga anfallare, men januaris tillägg i form av Jese och Alen Halilovic verkar ha förvirrat laget mer än hjälpt det. Dom har förlorat två La Liga matcher i rad med 1-0. Detta inkluderar en förlust mot Granada, som endast hade vunnit en match på hela säsongen innan dess. Las Palmas kämpar verkligen på bortaplan, med 70% av deras bortamatcher som slutat i förlust. Dom har dessutom bara gjort ett mål på 5 bortamatcher.

Hemmalaget kommer med största sannolikhet vinna. Dom har förbättrats på sistone med en oavgjord match mot Villarreal förra helgen. Dom har dock ont om alternativ offensivt, med deras bästa målgörare Marcelo Romero fortfarande frånvarande.

Lagen har spelat några matcher mot varandra med högt antal mål tidigare i säsongen, men att döma från deras senaste matcher är det inte så troligt nu. Malaga har misslyckats att göra mål på deras två senaste hemmamatcher.