Atlanta Hawks reser till Time Warner Cable Arena för att spela mot Charlotte Hornets.

Speltips  Charlotte Hornets - Atlanta Hawks

Charlotte har vunnit båda mötena mellan dessa lag för säsongen. I deras senaste möte den 17:e december vann Charlotte med 107-99. Marvin Williams och Marco Belinelli ledde i Hornets med 19 poäng var.

Hawks har förlorat 3 matcher i rad, och Hornets har förlorat 3 av deras senaste 4 matcher, så inget av lagen spelar direkt deras bästa basket någonsin. Några spelare spelar bra dock. Kemba Walker gör 22.8 poäng och 5.5 assists per match genomsnitt för Charlotte, och har bäst statistik i laget.

I Hawks leder Paul Millsap med 18.1 poäng och 7.7 rebounds per match i genomsnitt, men han ser ut att missa denna match på grund av en knäskada.

Hawks förlorade mot Portland Trail Blazers i lördags. Portland körde över Atlanta med 40-18 i första kvarten, och tog verkligen kontroll över matchen. Ersan Ilaysova ledde i Hawks med 23 poäng. Tim Hardaway Jr. gjorde 22 poäng. Paul Millsap missade även denna match.

Hornets slog Washington Wizards med 98-93 i lördags. Cody Zeller ledde i Hornets med 19 poäng. Marvin Williams gjorde 16 poäng och 8 rebounds.

Charlotte har två grymma spelare, Batum och Walker. Problemet är att Atlanta har Howard, och jag tror att det kommer avgöra allt. Mitt speltips är en 2:a.