Detta års College Basketball Invitational är under radarn som vanligt, när NCAA turneringen och NIT får all kärlek. Det finns många mellanbra universitet som är med i denna tävling dock, vilket inkluderar två Atlantic-10 lag och ett Mountain West lag.

Speltips Speltips Wyoming Cowboys - UMKC Kangaroos

Ett av dessa Atlantic-10 lag, Wyoming, vann deras öppningsrunda och spelar nu mot UMKC från Western Athletic Conference denna måndagskväll.

Av alla lag som är med i detta års College Basketball Invitational, kan man lätt säga att Wyoming Cowboys är favoriter. Dom är det enda Mountain West laget som är med och spelar Cowboys har haft en bra start i CBI, och dom slog Eastern Washington med 91-81 i deras öppningsrunda.

Wyoming har ett lag med mycket djup, och många spelare kan spela både offensivt och defensivt. Det gick bra mot Eastern Washington, där 5 olika spelare gjorde dubbelsiffriga poäng. Justin James ledde med 19 poäng.

Om Kangaroos vill slå Cowboys, måste dom spela mot deras otroligt snabba offensiv, som gör 77.4 poäng per kväll i genomsnitt.

Mitt bet hamnar på Cowboys.