2 förluster i rad har fört San Jose Sharks, som ligger 1:a i Pacific Division, till Texas.

Speltips Dallas Stars - San Jose Sharks,

Där kommer dom möta Dallas Stars, på 6:e plats i Central Division, som verkligen kämpar just nu och försöker komma tillbaka från 5 förluster på 6 matcher.

För åttonde gången i rad var endast ett mål den avgörande faktorn i matchen mellan San Jose Sharks och Anaheim Ducks, som lyckades slå hemmalaget för 8:e gången på 6 matcher i Pacific Division. Ducks vann med 2-1 på SAP Center i lördags, och det var som förutsatt att bli en jämn match. Motståndarmålvakten Jonathan Bernier var en best och spelade helt sanslöst bra. Han lyckades att endast släppa in ett mål från San Jose, till och med under ett 5-3 power play. Logan Couture (25 mål, 52 poäng i år) gjorde mål med 47 sekunder kvar av första perioden och jämnade ut matchen till 1-1. Ducks satte spiken i kistan med 6.31 minuter kvar i andra perioden.

Martin Jones gjorde 25 räddningar för Sharks, som slutade på 3-3-0 under deras 6 matcher på hemmaplan. Målvakten har gjort 32-18-6 denna säsong med 2.24 GAA. Sharks ligger för tillfället 7:a i ligan med 91 poäng från 71 matcher.

Dallas Stars kunde inte ta sig förbi Calgary Flames som är i grym form just nu när dom spelade på Scotiabank Saddledome i fredags, trots att dom sköt fler skott på mål (25-24). Flames gjorde 3 mål i dom första 2 perioderna, och Dallas lyckades hämta en tröstmål i den sista av Brett Ritchie (13 mål, 21 poäng för året).

Ett stressat lag som Dallas kan alltid skapa problem för ett bättre lag som går igenom en tuff period för tillfället. Tyvärr för Stars, har San Jose inga problem. Det var faktiskt tack vare deras målvakt som Anaheim Ducks lyckades klämma ur en vinst i deras senaste match. Sharks borde inte ha några problem att slå ett lag dom har slagit 6 gånger i deras 9 senaste möten (6-3-0).