Kings kämpar på och dom vann nyligen en match, vilket avslutade en period av två förluster i rad, men dom har fortfarande en himla massa jobb kvar att göra.

Speltips Los Angeles Kings - Edmonton Oilers

L.A Kings är på utsidan och tittar in på playoff racet, och dom kommer behöva avsluta säsongen starkt för att komma in i postseason. En vinst över Edmonton skulle klart hjälpa till med det, och dom har vunnit 1 vardera mot Oilers denna säsong. Jonathan Quick är tillbaka i nätet och har spelat bra, samtidigt som defensiven för L.A är en av dom bästa i ligan. Dessvärre är offensiven långt ifrån samma kvalitet och har kämpat att göra mål hela säsongen

Oilers har vunnit 3 i rad och gjorde 7 mål i vardera av dom två första av dessa matcherna. Dom använde sin defensiv för att vinna den sista. Edmonton har 5:e mest poäng i Western Conference, och rankar 9:a i ligan i mål gjorda mot, och 11:a i antal mål gjorda.

Kings däremot rankar 25:a på mål gjorda och får verkligen hoppas att Quick och försvaret lyckas kompensera. Quick har missat 3 månader av denna säsong med en ljumskskada, men i dom få matcherna han spelat denna säsong har han spelat väldigt bra.

Oilers vann mot Vancouver Canucks med 2-0 i deras senaste match. Connor McDavid gjorde hans 25:e mål för säsongen i andra perioden. Oilers spelar riktigt bra just nu och ser nästan ostoppbara ut, och jag rekar en 2:a.