VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Bayern München satte rekord och vann Bundesligatiteln för femte året i rad – och totalt 26:e gången för klubben – efter en dominerande 6-0 seger mot Wolfsburg för några veckor sedan.

Speltips Bayern München - Freiburg

5 titlar i rad, men inga fler troféer för Bayern

 

Eftersom dom blivit utslagna från UEFA Champions League och DFB Pokal semifinalen under den senaste månaden, är Carlo Ancellotis lag nu klara för säsongen. Bayern München har fortsatt vara starka efter att dom plockat titeln och förra helgens spännande 5-4 seger mot RB Leipzig har visat att bayarna fortfarande ser ut att dominera ligan, medan de har lite roligt i sina återstående matcher.

SC Freiburg har inte bara säkrat sig ännu en säsong i tyska högstadivisionen, men deras nuvarande position (6:a) liknar deras Bundesliga-säsong för fyra år sedan, då sydtyskarna kom femma och kvalificerade sig för UEFA Europa League. Freiburg lyckades bara med en 1-1 match hemma mot FC Ingolstadt förra helgen, så Christian Streichs lag kan behöva förlita sig på resultat någon annanstans ifrån för att hans lag ska få spela europeisk fotboll nästa säsong.

Vi rekar att Bayern självklart är det överlägset bästa laget i Bundesliga och om de vill göra denna lördag till en speciell dag för Lahm och Alonso, har de mer än möjligheten att göra det. Bayern har hållit nollan i 56% av deras hemmamatcher den här säsongen och med tanke på deras senaste poängform, lägger vi ett speltips på att de dundrar in över sitt snitt på 3 mål per match på Allianz Arena. Som sådant anser vi att ett betting tips på 5-0 Bayern München vid 14/1 ser riktigt schysst ut idag.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!