VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Gladbachs vändning i ligan sedan coach Hecking tog över i början av året – 6:a i formtabellen för andra halvan av säsongen (W8 D2 L5) – ger en positiv utsikt inför nästa säsong, men förra helgens 1- 1 borta mot Wolfsburg innebär att deras potentiella europeiska kvalificering denna säsong i stort sett är över. 

Speltips Borussia Mönchengladbach - Darmstadt

Farväl Darmstadt, lycka till i Bundesliga 2

Gladbach skulle behöva kompensera för 2-poängskillnaden för 7:e platsen denna lördag (Köln och Bremen måste båda förlora) och Dortmund måste slå Frankfurt i DFB Pokal finalen att ”ge” iväg en Europa League plats.

Darmstadt 98s återvändning till tyska andradivisionen bestämdes efter med en besvikande, men tapper, 1-0 förlust borta mot Bayern München två matcher tillbaka. Med bara 24 poäng till sitt namn och en målskillnad på -33, har Darmstadt ett av dom sämsta resultaten av något Bundesliga-lag sedan introduktionen av trepoängsregeln 1995. Förra helgens 2-0-förlust hemma mot Hertha Berlin visade att Darmstadt inte har något mer att ge, så det är rimligt att förvänta sig mer av samma sak här, vilket är vad vi rekar.

När det gäller vårt speltips, har Gladbach fortfarande förhoppningar för Europa, och vi förväntar oss en klinisk vinst för Hecklings lag. Gladbach har hållit nollan i 38% av deras hemmamatcher och Darmstadt har misslyckats med att göra mål i 69% av deras bortamatcher, så vi lägger ett betting tips på en 2-0 Gladbach vinst – ett resultat som landat i 32% av Darmstadts bortamatcher – som även har ett bra pris på 7/1 hos ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!