VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Eintracht Frankfurts 2016/2017 Bundesligasäsong är över, och allt som finns kvar att spela för är ära. Dom står dock inför en fruktad motståndare.

Speltips Eintracht Frankfurt - RB Leipzig

Frankfurts framträdanden har gått lite nedåt efter att ha legat 6:a i Bundesliga över vintersäsongen, med Eagles progression fram till DFB Pokal-finalen som faktiskt är en av de få positiva sakerna av en annars riktigt dålig formperiod – Frankfurt ligger längst ner i formtabellen för andra halvan av säsongen (W3 D3 L10). Tränaren Niko Kovac kommer utan tvekan att vara inriktad på hans lags chans på en trofé mot Borussia Dortmund i slutet av maj, så vi kan till och med kanske få se Frankfurt blanda till i uppställningen och låta några mindre erfarna spelare få spela idag.

Leipzig har verkligen chockerat hela Bundesliga denna säsong

 

Efter att ha tagit maxpoäng i alla utom tre av sina sista åtta Bundesliga matcher (W5 D2 L1), har den här säsongens uppflyttade lag från Bundesliga 2, RB Leipzig, gjort det otänkbara och garanterat sig direktkvalificering till UEFA Champions League-grupperna för nästa säsong – Leipzig ligger 5 poäng inom de tre bästa med bara en match kvar. Leipzig och Bayern München producerade en spännande 5-4 match för de neutrala fansen förra helgen, där Bayern slutligen kom ut vinnande, så vi rekar att Red Bulls är här för att avsluta sin säsong med stil i helgen.

Leipzig har varit väldigt konsekventa framför målet de senaste veckorna, och dom snittar 2,6 mål per match under de senaste fem matcherna, och Red Bulls har också Bundesligas 4:e bästa målgörare, Timo Werner (21 mål). Han har gjort sju mål i sina sista sju matcher, så vi lägger ett speltips på honom att göra mål när som helst på 20/21 med ComeOn.

Leipzig bör vinna enkelt, men båda lagen kan hitta nätet, eftersom Leipzig endast hållit nollan i 19% av sina bortamatcher denna säsong. Då Red Bulls gjort exakt fyra mål i tre av sina fem senaste Bundesliga matcher, lägger vi ett betting tips på 4-1 till Leipzig på 25/1 med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!