VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Hamburger SV startade 2017 starkt och tog 20 poäng från 10 matcher (W6 D2 L2) mellan februari och början av april.

Speltips Hamburg - Wolfsburg

En vändning i form vid sämsta möjliga tidpunkt har dock sett nordtyskarna plocka bara två poäng från sina fem senaste Bundesliga-matcher (D2 L3). Med både Darmstadt och Ingolstadt som redan dömts till automatiska nedflyttningsplatser, är Hamburgs mål att undvika nedflyttnings playoffs (16:e plats), men nordtyskarna är två poäng bakom de andra två kandidaterna, Augsburg och Wolfsburg, så en vinst är absolut minimum för dem idag.

Wolfsburg startade dystert, och fortsatte dystert

 

Saker och ting kom verkligen aldrig igång för Wolfsburg den här säsongen. Trots att det fanns tecken på förändring efter att Andries Jonker tog över regimen i början av mars, och hans initiala ledningsroll ledde dem till fyra obesegrade matcher i rad (W2 D2) – men med fyra förluster från sina sista sju Bundesliga matcher (W2 D1 L4) ser det fortfarande dystert ut inför den sista Bundesliga dagen. Wolfsburgs 37 poäng är bland det sämsta resultaten dom någonsin haft – inte idealt för ett lag som tävlade i Champions League bara 12 månader tillbaka – men en vinst mot Hamburg skulle vara tillräckligt för att säkra dem en till säsong i tysklands högsta division.

Hamburg är favoriterna dock, på 6/4 med ComeOn. Vi lägger ett betting tips på båda lagen gör mål på 3/4 här. Hamburg är starka på hemmaplan, trots sin lilla formsvacka på sistone, och dom har gjort minst ett mål i deras 14 senaste hemmamatcher. Det, tillsammans med deras defensiva problem (60 insläppta mål denna säsong), gör det till ett riktigt bra bet i våra ögon.

När det gäller vårt speltips, är Wolfsburg det bättre laget på pappret, och dom behöver egentligen bara ett poäng, så vi förväntar oss ingen galen match direkt. Som sådant rekar vi 1-1 på 11/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!