VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Hertha Berlin befinner sig tre poäng före 7:e placerade Köln efter förra helgens 2-0-seger borta mot Darmstadt 98 – deras tredje bortavinst för säsongen – men deras sämre målskillnad innebär att åtminstone ett poäng är nödvändig här för att matematiskt säkra sig till Europeisk fotboll nästa säsong. 

Speltips Hertha Berlin - Bayer Leverkusen

Hertha Berlin har tagit maxpoängen i alla utom fyra matcher på sitt eget gräs denna säsong – Hertha har den 5:e bästa hemmastatistiken i Bundesliga (W12 D1 L3) – så Pal Dardais lag kommer utan tvekan att känna sig säkra här, då de är värdar åt ett Leverkusen som är riktigt ur form, när dom möts på på Olympiastadion denna lördag.

Korkut erbjöd inte det lyft som Leverkusen behövde

 

Bayer Leverkusens säsong är över – europeiska kvalifikationer kommer att få vänta ytterligare ett år. Tränaren Tayfun Korkut har inte gett den gnista som många hade hoppats på efter att han tog över regimen i början av mars och Leverkusens senaste 2-2 hemma mot Köln förra helgen visar hur långt förra säsongens Champions League-kval har fallit. Korkut har lett sitt lag till bara en seger på elva över alla tävlingar (W1 D6 L4) – deras enda vinst under honom var mot botten av tabellen Darmstadt 98.

När det gäller vår rek, trots att Leverkusen är så enormt ur form, har de bara misslyckats med att göra mål i 19% av sina bortamatcher den här säsongen. Hertha Berlin har gjort precis två mål i 60% av sina hemmamatcher och med Hertha som vunnit 2-1 i 25% av sina hemmamatcher (Leverkusen har också förlorat 2-1 i 32% av deras bortamatcher), så vi lägger ett betting tips på ytterligare en 2-1 för hemmalaget på 15/2 med bet365.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!