VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Detta kommer att bli Osasunas sista match som en klubb i spaniens högsta division, efter en fruktansvärd säsong, medan det också kan bli Jorge Sampaolis sista match som ansvarig för Sevilla då den högt rankade chefen som är starkt kopplad till Argentina-jobbet. Om hans livliga regering i Sevilla är något att gå efter, borde vi förvänta oss många mål här.

Speltips Sevilla - Osasuna

Majoriteten av dessa mål borde komma på Osasunas planhalva. Baskerna har varit fruktansvärda i defensiven praktiskt taget hela säsongen, och dom har släppt in 2,41 mål per match i genomsnitt, samt enorma 2,78 borta. De har den sämsta defensiva statistiken i La Liga med viss marginal, men ser nu åtminstone ut som att de kommer att undvika tokspö. En anledning till det är att de har börjat göra mål på sistone.

Osasuna har börjat hitta nätet, men på tok för sent

 

Kenan Kodro har givit dem lite kvalitet i offensiven och han snittar ett mål var 200:e minut i La Liga, vilket är ganska bra med tanke på vilket lag han spelar i. Bosniern var med och nätade när Osasuna slog Granada förra helgen för att klättra upp från sistaplatsen, och vi rekar Kenan Kodro att göra mål när som helst på 7/2. Båda lagen har skett i 68% av Osasunas matcher den här säsongen, inklusive alla deras sista fem, så vi lägger ett speltips på att dom åtminstone kommer hitta baksidan av nätet.

Båda lagen har gjort mål i alla Sevillas fyra sista matcher, så all statistik föreslår att båda lagen kommer göra mål, så vi lägger ett betting tips på båda lagen gör mål, samt en given etta.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!