VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

PSG har inte högpresterat i Ligue 1 den här säsongen, men de har redan plockat en trofé och är i finalen för en till, som 2016/17 säsongen drar mot sitt slut.

Speltips PSG - Caen

Caen kommer att förlita sig på resultaten av lag under dem om vart exakt de slutar, och har vunnit endast 17% av deras bortamatcher, och deras fans kommer knappast att förvänta sig något från den här matchen. De har släppt in enorma 64 gånger från sina 37 matcher hittills, medan de bara gjort mål 35 gånger. Det har lämnat dem med den näst sämsta målskillnaden för något lag i Ligue 1, vilket de kommer hoppas inte blir en avgörande faktor på den sista dagen.

Hur man än ser på det, är PSG livsfarliga på hemmaplan

 

Caen står inför en skrämmande uppgift idag, och de är desperata för poäng för att ta sig från nedflyttningszonen, men det är ingen lätt uppgift. PSGs hemmastatistik är stark och de har vunnit 72% av matcherna på Parc des Princes den här säsongen. Den Uruguayanska anfallaren Edinson Cavani har varit huvudmannen än en gång och gjort enorma 35 ligamål, precis lika många som Caen har gjort totalt, samtidigt som han hittat nätet flertalet gånger i Champions League också. PSG kommer att hoppas att få behålla hans tjänster i sommar.

Vi rekar en enkel vinst för PSG, och att de kommer att avsluta sin ligasäsong starkt. Vårt speltips blir att PSG håller nollan på odds 5/6 med ComeOn.

VI lägger dessutom ett betting tips på att PSG kommer att vinna matchen med 3-0. Den insatsen värderas på odds 13/2 även med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!