VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Monaco har nu vunnit Ligue 1-titeln och kan se fram emot en festlig atmosfär när de spelar mot Rennes denna lördagskväll.

Speltips Rennes - Monaco

Onsdagens 2-0 seger mot St Etienne förseglade mästerskapet, eftersom PSG nu inte kan komma ikapp. Det har varit en spännande tävling den här säsongen, och Leonardo Jardims lag har varit enorma nästan hela säsongen, och har tydligt varit det bästa laget i divisionen, dessutom verkar de ha gjort mål för skojs skull, med endast 3 förluster.

104 mål för säsongen? Lycka till Rennes.

 

Det är deras offensiv som har uppmärksammats av bettare och fans, då Monaco har gjort 104 mål på sina 37 matcher 2016/17, något som får ordet enormt att kännas otillräckligt. Deras försvar har dock också varit imponerande, med bara 29 insläppta mål. De enda riktiga nackdelarna denna säsong har varit att de blev hamrade i den franska cupfinalen av PSG och att dom förlorade sin semifinal i Champions League mot Juventus. Jardim kommer nu hoppas kunna öka sin grupp så att Monaco kan behålla sin titel och ge Champions League ett till försök, då det enda franska laget som någonsin vunnit tävlingen är Marseille, så långt tillbaka som 1993.

Rennes har under tiden lyckats komma i god form som säsongen drar mot sitt slut, och har 7 poäng från sina sista 4 matcher. Till skillnad från Monaco, har de haft problem framför mål, och har bara gjort mål 34 gånger denna säsong. Defensivt har klubben varit mycket bättre, med endast 39 mål insläppta, men det är tydligt att de måste stärka sin offensiv i sommar.

Vi rekar att Monaco vinner denna match eftersom de kommer att vilja avsluta en spektakulär säsong med en seger. Vårt råd är ett betting tips på en bortavinst på odds 10/11 med ComeOn.

Dessutom lägger vi ett speltips på en 3-0 vinst med grymma odds på 16/1, även med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!