Manchester City har nu gått obesegrade i 6 matcher, men trots det har dom inte alls varit nöjda med resultaten.

Speltips Manchester City - Monaco

Dom spelade en mållös oavgjord bortamatch mot Huddersfield i FA Cupen, och även fast deras motståndare var i otrolig form, är det en match dom borde vunnit enkelt. Innan denna match spelade dom fyra vinster, och dom såg verkligen ut att komma tillbaka till deras dominanta sida vi såg i början av säsongen.

På hemmaplan har dom vunnit 4 och spelat 2 oavgjorda i deras 6 senaste matcher, bland dessa matcher var en 3-1 förlust mot Chelsea. Men i Champions League slog dom både Barcelona och Borussia Mönchengladbach i gruppspelen, innan dom spelade oavgjort mot Celtic.

Monaco är inget enkelt motstånd. Besökarna har varit fenomenala denna säsong, och deras 1-1 match på Bastia i fredags förlängde deras obesegrade period till hela 12 matcher i alla tävlingar. 9 av dessa har slutat i vinst, vilket har lämnat dom absolut högst upp i Ligue 1 med en 4 poängs ledning över PSG, men med en extra match spelad. Dom är dessutom kvar i både Coupe de la Ligue och Coupe de France.

På bortaplan är dom obesegrade i 7 matcher, men i gruppspelen i Champions League lyckades dom bara med en vinst på deras tre bortamatcher.

Monacos huvudmål kommer vara att plocka ett mål på bortaplan, och ligga lågt efter det. Med tanke på att dom har gjort mål i 18 av deras 20 bortamatcher denna säsong ser det troligt ut. Men Manchester City har inte misslyckats att göra mål på Etihad på hela säsongen, och Monaco har släppt in mål på 16 av deras 20 bortamatcher. Jag tror på Manchester City.