VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Coventrys hopp är redan släckt men det finns fortfarande hopp för Port Vale – ett lag som säkrade en extremt viktig vinst i fredags.

Speltips Coventry - Port Vale

Vale har kommit tillbaka och slog Shrewsbury senast, men kommer fortfarande in i den här matchen desperata för poäng. Dom ligger just nu 2 poäng ifrån säkerhet, med 2 matcher mindre spelade, så situationen ser väldigt mycket ljusare ut än för några veckor sedan. Med tanke på hur Coventry spelat verkar det här vara en riktigt bra chans att hämta några poäng.

Med tanke på att Coventry har ingenting kvar att spela för, och att dom inte har något mindre än en absolut fruktansvärd säsong, är det svårt att inte lägga ett bet på bortalaget här.

Besökarna har självklart dom också haft det tufft, det säger jag inte att dom inte haft det, men dom har verkligen lyckats vända på pannkakan. Dom gör fler mål, och har gjort minst ett mål i deras 6 senaste matcher, och bör ha betydligt mer motivation än hemmalaget.

Coventrys säsong började dåligt, fortsatte dåligt, och kommer avslutas dåligt. Dom vart slagna igen i helgen, deras tredje raka förlust, och har nu inte vunnit en match på 6 matcher. Dom har hållit nollan i en match av 22, så försvaret ser riktigt tråkigt ut. Men detsamma gör anfallet, med 1 mål på deras 5 senaste matcher.

Mitt speltips är en definitiv bortavinst.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!