VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Rochdale och Millwall är båda två lag som är på utsidan och tittar in på playoffsen, men med 10 matcher kvar kan någon av dom fortfarande hämta tredje platsen i ligan.

Speltips Rochdale - Millwall,

Rochdale lyckades äntligen avsluta deras period utan vinster i helgen och kommer in i den här uppgörelsen med förnyat självförtroende. Med tanke på att Millwall inte ens lyckades sänka Bury i lördags, har hemmalaget bra chanser.

Med tanke på att Millwall såg ut att gå bekvämt in i playoffsen har det verkligen gått sämre på sistone. Defensivt har Neil Harris spelare varit starka, men det går verkligen inge vidare i andra änden av planen. Som tur är för Millwall har Rochdale haft svårt att hålla nollan, så dom kanske lyckas näta lite här trots allt.

Rochdale har släppt in alldeles för många mål på sistone, 11 mål på deras 5 senaste matcher, men dom har gjort en hel del också, just 11. Dom gjorde 4 i deras senaste match, och trots att besökarna har bra försvar är det svårt att se dom stå emot något som detta. Rochdales anfall verkar gå på steroider, och jag tror att dom kommer vinna matchen.

På hemmaplan är Rochdale League Ones bästa målgörare, och dom är livsfarliga med 38 mål hittills. Hur man än ser på det, är det riktigt bra jobbat.

Mitt speltips är definitivt Rochdale på hemmaplan, men med tanke på att dom är ett lag som både gör och släpper in många mål rekar jag också att båda lagen gör mål.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!