VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Nu när säsongen börjar komma till sitt slut kan dessa två lagen ta det lugnt och har ingen stress i världen, då deras nästa säsong i ligan redan är säkrad.

Speltips Morecambe - Accrington Stanley

Jag tror att när dom här lagen möts så är det bortalaget som kommer ut på topp. Dom har haft en stark säsong och och en bortavinst ser bra ut på bet365. Jag rekar att matchen slutar med 2-1 till Accrington Stanley, vilket är tillgängligt på 15/2 på samma sida.

Morecambe har ekonomiska problem och har förlorat 4 matcher i rad, så humöret kanske inte är i topp. Chefen Jim Bentley har mycket att tänka på och bör känna sig orolig över denna plötsliga formsvacka, och att Globe Arena knappast är ett fort för Shrimps. Dom har förlorat 61% av deras hemmamatcher denna säsong, och har den tredje sämsta statistiken på hemmaplan i hela League Two.

Accrington är i bäst form för säsongen och har sprintat obesegrade genom 8 matcher utan att ens rynka på näsan. Dom har hittat den där gnistan som nästan skickade upp dom en liga förra säsongen.

Accrington vinner ofta när dessa lag möts, men Morecambe är faktiskt obesegrade i dessa lags 4 senaste möten, med 2 vinster och 2 oavgjorda. Jag tror att denna matchen kommer avsluta den trenden och mitt speltips är en 2:a.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!