VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det är den tiden på året när många lags öde redan är klarlagt och det är mer av en artighet att spela ut dom sista matcherna. När det kommer till Newport och Luton denna tisdag, är det verkligen inte fallet.

Speltips Newport County - Luton

Det är en oerhört viktig match för båda lagen då Luton fortfarande slåss för en playoff plats och Newport är desperata och slåss för sitt liv känns det som, för att få stanna kvar i ligan nästa år.

Med mycket på spel tror jag att det kommer bli flertalet mål. Över 2.5 mål är tillgängligt för 11/10 på bet365, och ser ut som ett riktigt lovande bet. Mitt speltips är dessutom på bortalaget som jag tror helt enkelt är för starka, och förutspår en 3-1 bortavinst på 16/1 på samma sida.

Newports framtid såg spiksäker ut för några veckor sedan och dom såg inte ut att ha någon chans att få stanna kvar nästa säsong. Sedan tog dom beslutet att gå skilda vägar med chefen Graham Westley och helt plötsligt förändrades allt. Nya coachen Michael Flynn tog tillbaka laget till ett lag som faktiskt vinner. Dom förlorade visserligen i helgen men överlag ser dom verkligen ut att vara tillbaka.

Luton har en grym defensiv och är definitivt ett av dom bästa lagen bakåt i hela League Two. Dom har släppt in 3 mål på deras 4 senaste matcher så det ser ljust ut.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!