VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Aldershot ser ut som ett riktigt förbättrat lag sedan dom avslutade på 15:e plats förra säsongen i National League tabellen, vilket reflekteras väl i deras nuvarande position.

Speltips Aldershot - Dagenham & Redbridge

Nu ligger dom hela vägen uppe på 7:e plats. Men lite till får dom kämpa för att avluta där, dom lyckades inte vinna på 3 matcher i rad innan dom slog Sutton United med 2-0. Aldershot har varit svåra att slå på sistone, och har faktiskt bara förlorat 1 av deras 13 senaste ligamatcher.

På hemmaplan har Aldershot haft problem denna säsong, framför allt i höstas när dom förlorade 4 matcher i en period av 6. I lördags vann dom dock och det innebar 7 obesegrade matcher på hemmaplan, och 4 av dessa har varit vinster.

Dagenham & Redbridge vart nedskickade från League Two förra säsongen och tills för ungefär en månad sedan såg dom riktigt kapabla att hoppa upp igen. Det har gått utför sedan dess dock och dom torskade 2-1 mot Barrow i lördags, och har nu förlorat 4 av deras 6 senaste matcher.

Med tanke på Dagenham & Redbriges form på sistone tror jag starkt på hemmalaget. Aldershot såg bra ut i helgen och en vinst här skulle placera dom riktigt fint inför en playoff plats. Odds 11/10 på bet365 för hemmalaget är min rekning, samt 1-0 resultat på 13/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!