VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Boreham Wood har haft en riktigt jobbig säsong men har lyckats med lite framsteg på sistone, men det är en lång väg kvar om dom vill hoppa upp en division.

Speltips Boreham Woods - Lincoln City

Deras mållösa oavgjorda match mot Guiseley i lördags innebar 4 matcher obesegrade för hemmalaget och dom ligger nu på 11:e platsen i tabellen, 11 poäng över botten 4.

Jag ifrågasätter deras kapabilitet att göra mål. Det är så konstigt, dom verkligen drämde på Dover förra veckan med 5-0, men i 3 av deras 4 senaste matcher har dom misslyckats att göra mål.

Lincoln City är i en riktigt fin sits och kan definitivt lyfta Conference National trofén i slutet av säsongen om dom spelar sina kort rätt. Dom sitter högst upp i tabellen på målskillnad och har spelat 3 matcher mindre än 2:a placerade Forest Green Rovers. Dock har saker och ting gått sämre på sistone. Dom spelade grymt bra fotboll i FA Cupen tills det tog slut med 2-1 på The Emirates denna måndag, och efter det förlorade dom med 2-1 mot York City. Dom har nu endast vunnit 2 av deras senaste 6 matcher i alla tävlingar.

Jag tror att det kommer bli få mål. Endast 11% av Boreham Woods hemmamatcher denna säsong har sett 3 eller fler mål, och endast 1 av de senaste 10. Jag tycker att odds på 13/20 på under 2.5 mål ser ut som ett prisvärt bet, och jag rekar 1-0 för Lincoln City på 11/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!