VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Braintree har haft höga hopp om uppflyttning redan innan säsongen startade, dom gick ju till playoffs förra säsongen. Saker och ting har verkligen inte gått som dom hoppats dock.

Speltips Braintree Town - Woking

Deras start på säsongen var typ som den nya Ghostbusters filmen, en riktig flopp. Dom kom aldrig riktigt tillbaka från det och dom har inte ens chans på playoffsen i år. Deras 2-0 vinst mot Southport i lördags avslutade en period av 3 matcher utan vinst och dom ligger på 17:e plats i ligan, med bekväma 7 poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Dom har nu vunnit 4 av deras senaste 9 matcher i National League och förlorat 3 gånger, men hemmaformen är inte direkt felfri. Dom har lirat 4 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster på deras senaste 9 hemmamatcher i ligan, och innan det torskade dom 6 av 7.

Woking har seriösa problem dock, och hemmalaget bör känna sig avslappnade inför den här uppgörelsen. Besökarna förlorade med 2-1 mot Gateshead i lördags och dom ligger på 21:a plats i National League tabellen, fast dom ligger endast 1 poäng från Torquay United ovanför dom, och säkerhet.

Det kan bli en del mål i denna matchen då Woking är involverade. Besökarna har spelat matcher med minst 3 mål i 8 av deras 10 senaste bortamatcher, och 89% av deras totala matcher genom säsongen. Braintree har också spelat många målrika matcher på sistone. 17/20 på över 2.5 mål hos bet365 ser ut som ett bra bet för mig, och jag rekar dessutom 3-1 till Braintree Town.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!