VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Chester lyckades undvika utslagning från National league förra säsongen, och igenom hela denna säsong har dom sett ut som ett förbättrat lag. Tills för några månader sedan, när allt gick utför.

Speltips Chester - Macclesfield

Dom såg ut att vara säkra från nedflyttning, men bör nu återigen vara rädda att bli nedskickade.

Chesters 1-0 förlust mot Eastleigh i lördags innebar 2 vinster, 1 oavgjord och 9 förluster på deras 12 matcher sedan i julas, och båda deras vinster har varit på bortaplan. På hemmaplan har dom förlorat 5 av deras 6 senaste matcher, och har misslyckats att göra mål i 3 av dom, samt släppt in 12 mål under tiden.

Så självklart har dom bara dykt med huvudet först nedåt i tabellen, och dom ligger nu på 15:e plats med 8 poäng mellan Chester och den första utslagningsplatsen. Visst kanske det låter som en bekväm lucka, men kom ihåg att det är 10 matcher kvar och allt kan hända.

Macclesfield är på väg att landa i mitten av tabellen som vanligt. Deras 1-0 vinst mot Tranmere Rovers i lördags har lämnat dom på 9:e platsen i tabellen, och dom är 7 poäng bakom Barrow på 8:e plats, och 11 poäng ifrån playoff platserna.

Det är inte helt bortom möjligt att dom lyckas hota topp 5, men dom kommer behöva lägga in nästa växel i så fall. Dom har vunnit 4, spelat 4 oavgjorda, och förlorat 2 av deras senaste 10 matcher i alla tävlingar.

Dom har liknande statistik på bortaplan, med 7 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster från deras 14 senaste bortamatcher. Dom har varit svårare att slå denna säsong på bortaplan, och endast 5 av deras 12 förluster denna säsong i ligan har varit på bortaplan.

Macclesfield bör plocka 3 poäng denna tisdag. Hemmalaget har spelat riktigt dåligt framför hemmafansen och besökarna spelar bra på bortaplan. Odds på 5/4 för Macclesfield på bet365 ser riktigt prisvärt ut, och är mitt speltips. Jag rekar även 2-1 för 17/2 på samma sida.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!