VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Brighton säkrade automatisk uppflyttning i måndags och därmed avslutade de sin 34-åriga exil från Premier League. De kunde antagligen velat ha lite mer än 4 dagar att njuta av sin framgång, men nu är det match igen, denna gång mot ett oförutsägbart Norwich.

Speltips Norwich - Brighton

Canaries verkar skifta från mycket bra till mycket dåligt med varje match och det är svårt att veta hur Brighton kommer att reagera här, efter att ha nått sitt primära mål denna säsong. Det gör att en vinnare här är svår att välja, och en säkrare satsning ser ut att vara att det blir mål. Att göra mål har inte varit ett problem för Norwich den här säsongen. De snittar 1,77 per match, vilket är den gemensamma näst bästa målstatistiken i Championship.

Seagulls har gjort 1,70 mål per match denna säsong och har massor av kvalitet i offensiven, som kan utnyttja Norwichs defensiva problem. Med 22 mål för säsongen och mål i 5 av hans senaste 7 framträdanden, kan ett bet på Glenn Murray att göra mål när som helst bli extremt prisvärt.

Sammantaget bör det vara en öppet match, men Brighton går för segern som skulle försegla Championship-titeln, medan Norwich kommer att leta efter en annan moralhöjare i en vinst över starkt motstånd medans de ser fram emot nästa säsong. Jag rekar över 2.5 mål och båda lagen att göra mål på 10/11.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!