VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Shanghai SIPG har haft en ganska hektisk start på den nya kinesiska Super League-säsongen, då de också tävlar i de asiatiska Champions League-grupperna och det resulterar i väldigt många matcher på kort tid för värdarna.

Speltips Shanghai SIPG - Habei CFFC

Detta var fint först, och de vann tre kontinentala matcher på rad innan starten av Super League-säsongen och sedan vann de ytterligare tre på rad. Men alla dessa matcher verkar märkas av, och en 3-2 förlust mot Guangzhou Evergrande sa ganska mycket. Sedan dess har de slagit Shandong Luneng i Super League men förlorade vid Urawa Reds och spelade oavgjort mot Tianjin Quanjian.

Herbei CFFCs vinst över Shanghai Shenhua är den mest imponerande prestationen för säsongen. Alla deras tre bortamatcher har resulterat i oavgjort, och alla var mot lag som slutade i den nedre halvan av tabellen förra säsongen.

Hebei CFFC kan anta ett ganska defensivt tillvägagångssätt hemifrån den här säsongen, men jag kan inte se dem hålla Shanghai SIPG ute. Värdarna har varit i utmärkt poängform hemma ett tag, och nu har de ex-Chelsea spelaren Oscar i sitt anfall också. De har satt minst tre mål i åtta av sina sista hemhemmer i kinesiska Super League, så odds på 3/4 för över 2,5 mål ser ut att erbjuda bra valuta för pengarna. Jag rekar också en 3-1-seger för hemmalaget vid 11/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!