VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det har varit en grym start på Copa Libertadores för Barcelona.

Speltips Botafogo mot Barcelona

Ecuadorianska laget plockade upp en imponerande 2-1 hemmavinst över nuvarande mästarna Atletico Nacional innan de följde upp med en oväntad seger i Argentina mot Estudiantes de la Plata. Ett annat positivt resultat här framför en livlig hemmapublik kommer att placera deras ena fot bland de sista 16, ett område som är okänt för laget sedan 2004.

Men det kommer inte vara lätt, eftersom de kommer mot ett lag som visat sig farliga på kontinenten. De har vunnit alla deras matcher, 2-1 hemma mot Estudiantes och 2-0 borta hos Atletico Nacional. Det, i kombination med mycket imponerande triumfer över Colo Colo och Olimpia i kvalrundorna, bör innebära att självförtroendet är på topp.

Barcelona rankas som favoriter av bookies, eftersom dom är hemmalaget, men Botafogo har visat sig vara starka på besökande territorium vid flera tillfällen i år. Vi tror inte att brasilianarna kommer att fasas av den fientliga atmosfären och borde spela sin roll i ett öppet slutspel till slutet.

Båda lagen har hittat nätet i 4 av Barcelonas 5 hemmamatcher i år. När det gäller själva resultatet kan vi verkligen inte skilja de två, och rekar därför 1-1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!