VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Heerenveen måste avsluta sin hemska form med en seger över Willem II denna fredagskväll.

Speltips Heerenveen - Willem II

Värdarna har kämpat för resultat och har förlorat fem av sina sista sex matcher. Men fyra av dessa förluster kom på bortaplan. Superfriezen kommer att återvända till egen mark för att få sin europeiska jakt tillbaka på rätt spår. Värdarna sitter på åttonde i Eredivisie, som har lämnat dem utanför Europa League play-offs med bara tre matcher kvar att spela.

Värdarna är tacksamma att Twente, laget direkt ovanför dem i tabellen, är förbjudna att spela i Europa. Det kan låta Superfriezen smyga in bland kvalificeringarna, men de måste förbättras om de ska att ha någon chans att kvalificera sig för Europa League. Efter att ha trampat ned Sparta Rotterdam med 3-0 i sin sista hemmamatch, kommer de att sträva efter att fortsätta sin anmärkningsvärt bra hemmastatistik.

Under tiden har Willem II förlorat sju av sina 15 på vägen. De har förlorat i sina sista fyra, medan de i genomsnitt bara gör 0,8 mål per bortamatch.

Vi stöder en hemmavinst på fredagskvällen, vilket verkar bra prissatt på 8/11 med Comeon. Heerenveen är obesegrade hemma mot Willem sedan 2002, medan de har vunnit fem av sina sista sex mot Tricolores på Abe Lenstra. Med tanke på hur dåliga besökarna är borta, kan vi inte se dem skapa en chock. Detta är den perfekta chansen för hemmalaget att förbättra sin form, och vi rekar dem för att plocka en 2-1-vinst på 15/2 med Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!