VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

I en playoff-serie med en strid mellan MVP-kandidater har Houston svept igenom de två första matcherna hemma och plockade en 2-0 ledning i serien.

Speltips Oklahoma City Thunder - Houston Rockets

Den första matchen gick ungefär som förväntat med Rockets som trampade på Thunder, och vann med 118-87. Match 2 var lite annorlunda, med Oklahoma City i ledning med så mycket som 12 poäng i andra halvan, innan Rockets kämpade tillbaka. Lagen låg lika på 104, tills Rockets exploderade i de kommande 2 minutrarna, och gjorde 10 poäng.

Russell Westbrook har fortsatt att lägga upp imponerande siffror under hela säsongen. Sådant var fallet på onsdagskvällen när point guarden producerade ännu en trippel-dubbel, och gjorde 51 poäng, 13 assists och 10 rebounds åt Oklahoma.

Jämfört med Westbrooks 51 poäng verkade James Hardens 35 blygsamt. Trots att hans point guard motpart överträffade honom rejält, var det Hardens lag som fortfarande lyckades komma ut med segern.

Verkligheten är att Rockets kommer att vinna den här serien, och de kommer förmodligen alltid att vinna den här serien. Frågan är dock; Kan de dominera Westbrook och co.? Svaret är förmodligen inte. Thunder kommer sannolikt att vinna en match eller två, och om de bara vinner en, så är det här. Publiken på Chesapeake Energy Arena kommer att vara ute i full kraft för sin första playoff match den här säsongen. Tänk på hur stor roll de spelade i förra årets slutspel. Förvänta dem att göra detsamma i match 3 och hjälpa till att driva sitt lag till sin första serieseger.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!