VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Fredag​​kvällens NHL playoff action skiftar tillbaka till Verizon Center i Washington, D.C. som Toronto Maple Leafs gör upp med Washington Capitals i spel fem i deras bäst av sju serie.

Speltips Washington Capitals mot Toronto Maple Leafs

Capitals tog match fyra i denna serie med ett poäng på 5-4 för att knyta serien på två matcher vardera, och Caps är nu 16-5 i deras 21 senaste matcher i serien.

Toronto Maple Leafs har varit en av överraskningarna av playoffsen, som de höll en 2-1 serie ledning över Capitals, som har bäst statistik i ligan. Men de kunde inte hålla detta momentum och de förlorade i match fyra med ett 5-4, på ett poängs skillnad.

Washington Capitals vann President’s Cup för 2:a året i rad och tar sig an 8:e seeded Maple Leafs, så den här serien borde inte ha varit så tuff, men Caps är mitt i en hård kamp eftersom serien är 2-2.

 

Toronto:

Över är 4-1 i deras sista fem när motståndaren gjort fem mål eller mer i sin tidigare match.

Över är 5-2 i deras sista sju bortamatcher.

 

Washington:

Över är 5-1-2 i deras sista åtta efter att ha gjort fem mål eller fler i sin tidigare match.

Över är är 4-1-1 i deras sista sex matcher som spelats på en dags vila.

Caps kom ut skjutande i match fyra och byggde upp en 4-1 ledning, men Maple Leafs är inte ett lag som kommer att ge sig av så lätt, och har en offensiv som kan skapa problem här. Caps har inte släppt in så många mål hemma, och Leafs har visat att de kan göra poäng mot det här laget eftersom de har gjort fyra mål i var och ett av de tre sista matcherna i NHL, plus de har i genomsnitt 3,07 gpg på bortaplan för året. Caps har gjort minst tre mål i varje match i denna serie hittills och de har i genomsnitt 3,23 gpg hemma för året. Den här matchen kommer se mål.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!